Beste klant

Beste klant,

Enige tijd geleden heeft u bij ons het winter-pakket besteld. Het is ons echter ter oren gekomen dat het door u bestelde pakket niet aan de standaarden voldoet waar wij ons als bedrijf mee willen associëren. Wij willen ons hierbij dan ook verontschuldigen voor de vertraging van uw bestelling en namens Kerst en Winter Inc. willen we u graag een vergoeding aanbieden.

Oorspronkelijk had u bij ons het basis-winterpakket besteld, bestaande uit sneeuwpret, schaatsen, en warme chocomelk op de bank. Vanwege een interne fout heeft dit pakket niet alleen vertraging opgelopen, maar heeft u daarnaast een pakket met systematische fouten ontvangen. Zo heeft u enkele dagen sneeuwpret gehad, maar dit zonder het schaatsen of de warme chocomelk op de bank doordat dit pakket u pas op een maandag bereikte. Direct hierna hebben wij het op afstand geblokkeerd waardoor u ook niet langer gebruik kon maken van de sneeuwpret.
Gezien u door onze fout niet gedurende de volledige winterperiode van uw bestelling heeft kunnen genieten, iets dat wij ten zeerste betreuren, willen wij u een voorstel doen. In plaats van het basis-pakket bieden wij u hierbij het uitgebreide kerstpakket aan, met enige aanpassingen. Wij zullen u geen kosten in rekening brengen hiervoor.

In dit aangepaste kerstpakket zult u vinden:

  • Sneeuwpret
  • Schaatsen
  • Warme chocomelk op de bank.
  • Een open haard met een pakket bestaande uit tamme kastanjes om te roosteren, marshmallows om te roosteren, en verse thee.
  • Drie warme, oversized truien.
  • Eén zachte pyjamabroek.
  • Een kat of hond, naar keuze, om mee te knuffelen.
  • Een lange wandeling onder een strakblauwe hemel, terwijl het buiten vriest.

En als laatste onderdeel:

  • Een huis vol met kerstlichtjes en gezelligheid.

Wij hopen u hiermee te kunnen compenseren voor de eerdere gemiste winterdagen. Nogmaals willen wij onze excuses hiervoor aanbieden en we hopen dat het probleem snel is opgelost.

 

In afwachting van uw reactie,

Met vriendelijke groet,

 

Kerst en Winter Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected!!