Share this

Ze benam me de adem.

Elke keer dat ik naar haar keek deed ze nog exact hetzelfde als die eerste keer. Een halve seconde kreeg ik geen lucht, stond mijn hart stil, wist ik geen raad met mezelf. Ik wist nog exact wanneer dat gevoel was begonnen, ook al was het in een vorig leven geweest.

“Ik ga nog een drankje halen.” Haar zien weglopen was een lange tijd een moment geweest waarop onrust de overhand kreeg. Het moment om te bewijzen dat ik “niet zo was”. Inmiddels wist ik zoveel beter. Wist ik precies wat ik was, wie ik was, en waartoe ik in staat was om dat te kunnen zijn.

Het was het moment geweest waarop ze me de adem echt had benomen.

>

Ze benam me de adem is een korte thriller van de hand van Linda Leestemaker. Het verhaal is volledig fictioneel en overeenkomsten met werkelijke personen puur toeval. Vanaf deze pagina kunt u de hoofdstukken teruglezen.

 

01: Ze benam me de adem 02: Een diep dal
03: Vuile pot 04.1: Oude gewoontes sterven nooit 
04.2: Oude gewoontes sterven nooit 05.1: Hoe een telefoontje alles veranderde 
05.2: Hoe een telefoontje alles veranderde 05.3: Hoe een telefoontje alles veranderde
05.4: Hoe een telefoontje alles veranderde 05.5: Hoe een telefoontje alles veranderde
Share this