Over Linda Leestemaker

Share this

Linda LeestemakerNieuwsgierig, leergierig, onderzoekend.
Goeiedag, mijn naam is Linda Leestemaker en welkom op mijn website en blog.

Dat u dit tabblad hebt geopend betekent dat u naar meer informatie over mij op zoek bent. In 2013 ben ik, na vier jaar bloed, zweet en tranen, afgestudeerd in de journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Naast enig freelance-werk, heb ik tijdens deze studie onder andere  een half jaar in Zuid-Afrika gestudeerd, en heb ik stages gelopen bij Dagblad Metro en Quest Magazine waar ik me heb verdiept in achtergrondstukken, HTML, en wetenschap.

Inmiddels ben ik, na zes jaar studie, in het bezit van een hbo bachelor Journalistiek en een universitaire mastertitel op het gebied van Klassieke en Mediterrane Archeologie aan de Universiteit Leiden. Tijdens mijn studie was ik verbonden aan het project dat de vernieuwde online uitgave van In Situ Magazine in het leven heeft geroepen. Enige jaren werkzaam geweest als freelance figuratie-coördinator, heb ik me nu gefocust op het schrijven van teksten, social media campagnes,  en ben ik werkzaam als PR&Marketing manager bij More Eyewear en Your Eyewear. Naast dit alles werk ik nog altijd met veel liefde aan deze website en de stukken die ik hier publiceer. Linda Leest, Schrijft, Maakt, en Doet (ook nog eens wat), met veel plezier!

Leest&Maakt ‘t is het eenmansbedrijf van journalist Linda Leestemaker. Indien u geïnteresseerd bent in samenwerking kunt u contact met mij opnemen door een reactie achter te laten, of door te mailen.

Share this

1 Comment

  1. Dag Linda

    O, wat fijn dat je die passage wilt aanpassen en dat je mijn boek aanraadt aan klanten.

    Heel veel dank hiervoor

    Met vriendelijke groet

    Anke Manschot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2019 Leest&Maakt ‘t

Theme by Anders NorenUp ↑

error: Content is protected!!